5 redenen om te starten met digitale werkorders

Sinds een jaar of tien zijn de meeste verkooporders digitaal, maar op de werkplaats is die stap vaak nog niet gemaakt. Waarom vullen we werkorders nog in met pen en papier? Hier zijn 5 redenen om met digitale werkorders te starten:

1. Geen doktershandschriften meer. Het is niet altijd even makkelijk om het gekrabbel van je collega’s te lezen. Hoe fijn zou het zijn als ze allemaal hetzelfde lettertype hadden? Dit zou veel misverstanden binnen het proces voorkomen.Claire digitale werkorder

2. Nooit meer zoeken naar rondslingerende werkorders. Nu heb je ze gewoon allemaal digitaal in één overzicht en weet je dus precies wat de status van de doorgang is.

3. Bespaar papier. Je gebruikt veel minder papier en inkt. Zo help je het milieu én je portemonnee!

4. Niet meer archiveren. Werkorders worden automatisch gearchiveerd. Dit scheelt veel tijd en gedoe. Niet alleen met opruimen, maar ook met het opzoeken van oude werkorders.

5. Niet meer constant lopen en wachten. Monteurs kunnen zo veel productiever zijn. Ze hoeven niet meer met de papieren werkorder naar de receptie of het magazijn maar kunnen gewoon lekker doorwerken. Ideaal!

 

Wil jij ook graag efficiënter gaan werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!