Release notes

Claire 7.1.0 Released

By juli 13, 2018 februari 5th, 2019 No Comments

We zijn verheugd aan te kondigen dat Claire versie 7.1.0 vandaag is vrijgegeven en beschikbaar is voor algemeen gebruik. Deze release bevat veel nieuwe functies en inconsistentie-oplossingen voor ontwerpen.

Er zijn belangrijke verbeteringen aangebracht met betrekking tot gesnoozede items. Ze zijn nu zichtbaar op de autodetailpagina en zijn minder verwarrend om te gebruiken.

In de hele applicatie zijn wachtwoordindicatoren zichtbaar. Je zult zien hoe veilig je wachtwoord is en kun je het gebruiken op Claire.

Nieuwe functie’s

 

Snoozed items overzicht in de werkorder

Het openen van de autodetailpagina toont nu alle gesnoozede items voor die auto. Als u hierop klikt, gaat u naar de afspraakdetailpagina.

 

Wachtwoord opnieuw instellen formulier is meertalig en vereist een veilig wachtwoord

E-mails die u ontvangt bij het opnieuw instellen van het wachtwoord en wachtwoord opnieuw instellen formulier zijn nu op uw dealer taal naar keuze. Wanneer u een nieuw wachtwoord invoert, moet u een beveiligd wachtwoord invoeren.

De afbeelding boven het wachtwoordvak helpt u daarbij.

 

 

Pinned items worden in realtime op het dashboard bijgewerkt

Pin items, losmaken en bijwerken van vastgezette items is nu direct zichtbaar op het dashboard.

 

De gebruiker herstellen na verwijdering

Als dealerbeheerder kunt u nu een verwijderde gebruiker herstellen door naar de pagina Gebruikersoverzicht te gaan, de verwijderde gebruiker te zoeken, op de knop Bewerken en vervolgens op Opnieuw te bevestigen.

 

 

Oplossingen / Verandering:

 

pictogrammen uitlijning, grootte en vorm op afsprakendetailpagina

 

 De status Gereed voor de auto wordt pas weergegeven nadat de klant de controle heeft goedgekeurd.