Oplossingen voor het autobedrijf

Claire ondersteunt iedere stap binnen het aftersales proces door middel van een Digitale werkorder, EVHC module, heldere proces stappen en klanten communicatie. Daarnaast genereert Claire rapportages die alle handelingen inzichtelijk en meetbaar maken.

  • Digitale werkorder
  • Electronic Vehicle Health Check (EVHC)
  • Proces Management
  • Klant Communicatie
  • Gedetailleerde rapportage
  • Integratie met uw DMS

Proces management

De basis van Claire is proces management. Claire ondersteunt iedere stap binnen het proces, dit begint bij de werkvoorbereiding, tot aan de teruggave van de auto. Tijdens het proces wordt iedere stap vastgelegd. Hierdoor maken we alle handelingen inzichtelijk voor iedereen binnen het aftersales proces. Zo voorkomen we verwarring en maken we het transparant. 

Het Resultaat

Een duidelijk en transparant proces brengt meer rust in het werkproces dus meer rust op de werkvloer en meer tijd voor de klant. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid. Meer omzet per werkplaats doorgang met een verbetering van de verhouding loon -onderdelen. We gaan dus meer onderdelen per gefactureerd uur verkopen. Een hogere efficiency waarbij 1650 gefactureerde uren per monteur eerder regel is dan uitzondering. Rekent u even mee?

process-management

Claire digitaliseert het volledige aftersales proces van begin tot eind

Digitale werkorder

De digitale werkorder in Claire is beschikbaar voor zowel de desktop als de android tablet app. Middels een koppeling tussen Claire en uw DMS of GMS haalt Claire alle informatie op wat nodig is om de digitale werkorder van de juiste informatie te voorzien. Denkt u hierbij aan de gegevens van de afspraak en de auto.

Claire digitale werkorder screen
Claire-Vehicle-Health-Check.png

Electronic Vehicle
Health Check

1

EVHC

Met de EVHC module wordt de complete staat van de auto transparant vast gelegd zowel voor de klant als medewerkers.
2

Stoplicht methodiek

Binnen Claire wordt er gebruik gemaakt van de stoplicht methodiek. Op deze wijze is het voor iedereen duidelijk wat goed en niet goed is.
3

Foto & video

De constateringen worden visueel ondersteund met foto's en video's. zo maken we het transparant voor de klant.

Gedetailleerde rapportage

In Claire worden alle handelingen en processtappen gemeten. Hierdoor is in de rapportage module snel inzichtelijk waar zich mogelijke bottlenecks bevinden, waar het goed gaat en waar verbeteringen mogelijk zijn. Zo kunnen we iedere dag een beetje beter worden!

Claire evhc rapportage

Koppelingen met DMS systemen

Claire heeft koppelingen met diverse Dealer Management Systemen (DMS of GMS) waaronder: Eva, Autoline, Autoline DRIVE, ICAR, Wincar, NTcar, Myengine en Carsys. Middels deze koppeling zorgen wij er voor dat de relevante informatie in Claire beschikbaar wordt, zo voorkomen we dubbel werk!

Start uw digitale aftersales hier!