Snoozed items

Snooze Functie

Wat is de snooze button

Met de snooze functie kunt u een item van de auto in de wacht zetten naar een andere datum of afspraak. Heeft u een item dat vervangen moet worden dan kunt u dit item snoozen naar de volgende afspraak. Het gekozen item zal dan bij de volgende afspraak weer in beeld komen.

Hoe een item snoozen

U kunt de snooze functie activeren door vanuit de werkorder op een item te klikken dat vervangen moet worden. Wanneer u daar op klikt ziet u het volgende in uw beeldscherm verschijnen.

Klik nu op de snooze button dan verschijnt er een dropdown in beeld zoals hiernaast wordt weergegeven. U vult hier een titel en een opmerking in, dan kiest u de datum wanneer het item uitgevoerd zal worden. Door op SNOOZE te klikken zal het item gesnoozed zijn.

 

Waar vindt u de gesnoozede items terug ?

De gesnoozede items worden op 2 verschillende manieren weergegeven.

Wanneer u het item heeft gesnoozed kunt u deze terugvinden in het navigatiemenu links bovenin onder het kopje: Snoozed items. U krijgt hier een volledig overzicht van alle gesnoozede items.

Is er een gesnoozed item dat op de dag van vandaag gesnoozed is, dan zal er links bovenin bij het snooze icon een aanduiding komen te staan. Klikt u hier op dan zullen de gesnoozede items in beeld komen.

Was this article helpful?
Dislike 2