About Claire

 

Claire is ontwikkeld van uit de praktijk, gebaseerd op de LEAN principes!

Wij zijn heel goed in het optimaliseren van de werkprocessen. Dit doen we door nieuwe technologieën toe te passen en de processen te standaardiseren en automatiseren. Door hier transparantie, heldere meetpunten en gedeelde kennis aan toe te voegen minimaliseren we verspilling en voegen we meer waarde toe voor klanten en medewerkers.

Constant verbeteren! Increase Customer Value.

Claire is ontwikkeld binnen het autobedrijf vanuit de wens en noodzaak om constant te verbeteren. Om verspilling binnen de traditionele werk processen te minimaliseren en transparantie te optimaliseren. Om zodoende een betere prijs kwaliteit verhouding te kunnen leveren en daarmee de omzet te optimaliseren. Claire is ontwikkeld vanuit de praktijk, dat kan alleen met de beste mensen met enorm veel praktijk ervaring!

 

Selected Partners 

De basis mindset van Claire is LEAN, dat betekend ook dat onze eigen organisatie zo optimaal en effectief mogelijk is ingericht. Geen overtolligheid en verspilling dus. Door gebruik te maken van een groot en professioneel netwerk realiseren wij wel een enorme slagkracht. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te bedienen tegen de beste prijs / kwaliteit verhouding. Maar ook om door te ontwikkelen en blijvend oplossingen te bieden voor de uitdagingen van de toekomst.

 

            

 

Contact

Support